fbpx

Él bennem egy kiolthatatlan kíváncsiság az emberek felé. Szeretem megismerni az általuk képviselt sokféle valóságot, történetet és nézőpontot. Egészen kis koromtól kezdve motivál mások segítése. Hosszú ideje érdekel az emberi lélek, tudat és az, hogy mi tesz minket azzá akik vagyunk, és hogyan lehet, egy értelemmel, értékekkel teli, teljes életet élni.

Személyes tapasztalatom az, hogy teljes életet élni nem lehet önismeret nélkül. Ez egy olyan út, ami befelé visz. A lélek és az elme sűrű rengetegébe. Rögös és olykor nehéz, ám olyan kincseket rejt, melyekről álmodni sem lehet, míg nem tapasztaltuk hatását.

Úgy vélem világunk jobbá tételéhez nagy mértékben hozzájárul, hogy egyre többen keresünk fel szakembereket a lelki egészség területéről. Mindannyiunk életét teljesebbé, értelemmel és szépséggel telibbé teheti a belső munka.

Magánéletemben többféle szerepet képviselek. Anya vagyok. Anyja egy gyönyörű lelkű, okos, nagyon fürtös hajú lánynak, akit a kifejezhetőnél is jobban szeretek. Az anyaságot tekintem életem egyik fő feladatának. Alázatot tanultam abból, ahogyan ez a szerep szembefordított önmagammal és tükröt tartott elém.

Elvált nő is vagyok, akinek meg kellett tanulnia a nulláról felépíteni egy új életet és egy új identitást. Ez a folyamat még tart. Szeretném ennek a tapasztalatnak a kikristályosodott  tanulságát átadni azoknak, akik a váláson keresztül megélték a múlandóságot, a veszteség érzését, és most szeretnék magukat újra felépíteni.

Szerelme és társa vagyok a páromnak. Az ő támogatása és szeretetteljes jelenléte, kitartása és elköteleződése felém, egy vadonatúj dimenziót nyitott számomra az emberi lélek nemességének fejezetében. Miatta és rajta keresztül többet tudok magamról mint korábban bármikor.

Séta, csend, sport, könyv, tea, napsütés, hóesés, növény, állat és ember szerető személy vagyok, akinek az egyik legnagyobb szenvedélye a tanulás, és az önfejlesztés.

Elvált nőknek segítek jobban megismerni magukat párkapcsolati tapasztalataik tükrében. Hiszem, hogy társas kapcsolataink nyújtják a legjobb lehetőséget önmagunk megismerésére. Integrál Tanácsadóként én is is ezt az utat járom és hiszem, hogy számodra is lehetséges:

  • válás után bölcsebb és érettebb személyiséggé válni,
  • magabiztosságod és önértékelésed új alapokra helyezni,
  • tudatosabb döntéseket hozni a jövőben,
  • megismerni párválasztási mintáidat és akár megtalálni álmaid párkapcsolatát.