Üdvözöllek az oldalamon!

Tanácsadóként és magánemberként, hiszek az emberi lélek csalhatatlan zsenialitásában és a test bölcsességében. Hiszek abban, hogy képesek vagyunk gyógyulni, csiszolódni, fejlődni, változni és változtatni.

Mai világunk egyre több ingerrel és információval áraszt el minket. Rohanunk, dolgozunk, igyekszünk jó életet teremteni magunk és szeretteink számára. Ez a fajta élet, azonban eltereli fókuszunkat arról, ami  a lelki egészségünk szempontjából fontos.

Lelassulás, kívülről befelé fordulás, tudatos figyelem a belső világunkra, érzelmeink felismerése, határaink megtartása, empátia magunk és mások felé, elfogadása és megélése annak, ami van. Ezeken a készségeken keresztül lehet értékkel, szépséggel és értelemmel teli életet élni.

Olvass tovább arról, hogyan tudlak ezekben a folyamatokban kísérni.

 

 

A segítő beszélgetések terén elsajátított tudásomat, az Integrál Akadémián szereztem. Tanulmányaimat 2016-ban kezdtem meg, jelenleg végzős hallgató vagyok integrál pszichológia szakon. 3 évnyi integrál pszichológiai képződést, 2 év gyakorlati tanácsadói képződést szupervízióval, és 3 évnyi csoportos illetve egyéni terápiás saját élményt tudhatok eddig magaménak. Tanultam kognitív, humanisztikus és transzperszonális pszichológiai modellekről, illetve erősen hat szemléletemre a Eugene T. Gendlin féle Fókusz módszer, mellyel 2018-ban ismerkedtem meg.

Amiben segíteni tudlak:

  • önmagad mélyebb megismerésében
  • önbecsülés és önkép fejlesztésében
  • különböző életszakaszok válságainak feldolgozásában (például: párkapcsolati nehézségek, válás, gyász)
  • valós érzelmeiddel való kapcsolódásban
  • spirituális fejlődésben
  • testtudat és a relaxáció készségének fejlesztésében
  • mindennapi szorongások, fóbiák oldásában

Amennyiben szeretnél többet tudni arról, hogy mit adhatsz magadnak az egyéni üléseken való rendszeres részvétellel, és hogyan teheted egészebbé a személyiséged és életed, kattints a gombra.